Over ons

Hoe ontstond My Dog Matters

Hallo,

Ik ben Kelly, het gezicht achter My Dog Matters.  Ik heb altijd een grote voorliefde gehad voor Bulldogs en aanverwante rassen.  Na het overlijden van mijn franse bulldog, startte ik de zoektocht naar een gezonder ras en kwam ik bij de Old English Bulldog.
Mozzie was mijn allereerste hond die ik van pup af aan zelf ging opvoeden, een jaar later kwam Boomer erbij (halfzus mozzie) en nog een jaar later deed ik, een eerste nest met Mozzie waar ik dan het enigste teefje van hield nl Bungee.

Met deze 3 honden heb ik toen ook de traditionele hondenschool gevolgd.  Waarom? Omdat ik toen niet beter wist en deze hondenschool toch wel goed aangeschreven stond.  Mozzie en Boomer kwamen er nog goed doorheen en toen kwam Bungee.  Daar waar ze alle oefeningen thuis perfect uitvoerde, was dat op de hondenschool een heel ander verhaal.  Helaas kwam ik tot de conclusie dat niemand van de trainers zag wat het probleem was, laat staan mij een oplossing kon bieden.

Ik wist dat het anders moest en ook kon, dus daar begon mijn zoektocht en zo ben ik bij een trainster terecht gekomen waar mijn ogen van open gingen.  Een nieuwe passie begon te ontstaan en ik moest en zou zoveel mogelijk leren over deze geweldige wezens en zo ben ik mij verder gaan scholen.  Zo groeide My Dog Matters uit tot wat het vandaag is.

Alle rassen zijn bij mij welkom en zeker de rassen waarvan wordt gezegd dat ze “koppig” zijn (al hoor ik dat niet graag).  Elke hond is trainbaar, je moet alleen de juiste manier weten en dat bewijs ik keer op keer met mijn eigen honden maar ook met honden die op training komen.

Neem gerust een kijkje tussen de online cursussen, (ook voor fokkers komt er een leuke cursus aan) Heb je een vraag aarzel dan niet om contact op te nemen.  

Hopelijk tot snel, zodat we van jou en jouw hond een (h)echt team kunnen maken.

Kelly


© 2024 My Dog Matters - Powered by Maatos